Rólunk

Az InterEnergy Holding Kft. 2006 alapítású vállalkozás, jelenleg dinamikusan fejlődik az egészségügy területén. A vírushelyzetre reagálva több mint egy éve korszerű és kényelmes mobil autós teszt központokat üzemeltet az ország 20 pontján, különös hangsúlyt fektetve az alkalmazottak és betegek kényelmére higiéniájára.

Cégünk elsősorban COVID-19 szűrést végez, emellett a szolgáltatásokat folyamatosan bővítve további szűrésekre biztosít kényelmes és gyors megoldást.

Cégünk elkötelezett fiatalokból álló társaságként közösen, profitorientált szemlélettel fejleszti tevékenységét, új ágazatokat alakít ki és fektet be. Törekszik a legújabb alkalmazások és fejlesztések figyelemmel kisérésére és azok a lehetőségekhez képest minél előbbi alkalmazására. Kifejezetten támogatjuk a lehetséges újító egyedi ötletek megvalósulását.

A piaci szereplőktől való megkülönböztetés érdekében célul tűztük ki, hogy nagy hangsúlyt fektessünk szolgáltatásaink minőségére, a felmerülő kérdések panaszok azonnali mindkét fél általi megelégedéssel történő megoldására, ezért munkatársainktól elvárjuk ennek maximális figyelembevételét. 

A megfelelő munkakörülmények kiemelten fontosak számunkra, mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a felelősségteljes munkavégzés csak megfelelő körülmények között képzelhető el. 

Kiemelt célunk a kormány segítése az állami intézmények túlterheltségének csökkentése a privát tesztelés lehetőségével.

.site-header__icons-wrapper .site-header__search, .icon-cart, .icon-search { display: none; }